Norm

NEN-EN 16282-1:2011 Ontw. en

Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventialie van bedrijfskeukens - Deel 1: Algemene eisen en berekeningsmethode

  • Deze norm is ingetrokken sinds 19-06-2014

35,70

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 38
Commissie Klimaatbeheersing in gebouwen
Gepubliceerd op 01-07-2011
Taal Engels
This standard is intended for dispatched kitchen ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared and detached, and where tableware and equipment is washed and cleaned and food is stored. This standard does not apply to household kitchens. This standard stipulates the general requirements, such as ergonomic aspects in relation to ventilation of the kitchen (temperature, air aspects, moisture, noise, etc.), including the method for calculating the airflows and testing.

Details

ICS-code 97.040.99
Nederlandse titel Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventialie van bedrijfskeukens - Deel 1: Algemene eisen en berekeningsmethode
Engelse titel Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation of commercial kitchens - Part 1: General requirements including calculation method

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen