Norm

NEN-EN 16282-2:2014 Ontw. en

Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 2: Ventilatie van afzuigkappen voor de keuken - Ontwerp en veiligheidseisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 22-11-2016

23,50

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 20
Commissie Europese en mondiale normalisatie klimaatbeheersing
Gepubliceerd op 01-10-2014
Taal Engels
This European Standard specifies requirements for the design, construction and operation of kitchen ventilation hoods, including technical safety, ergonomic and hygienic features. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is not applicable to hoods that are used in domestic kitchens. A method of verification of each requirement is also specified. Unless otherwise specified, the requirements of this standard shall be checked by way of inspection and/or measurement.

Details

ICS-code 97.040.99
Nederlandse titel Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 2: Ventilatie van afzuigkappen voor de keuken - Ontwerp en veiligheidseisen
Engelse titel Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation of commercial kitchens - Part 2: Kitchen ventilation hoods; design and safety requirements
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen