Norm

NEN-EN 16282-4:2016 en

Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 4: In- en uitlaten voor lucht; ontwerp en veiligheidseisen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 12
Commissie Europese en mondiale normalisatie klimaatbeheersing
Gepubliceerd op 01-11-2016
Taal Engels
NEN-EN 16282-4 specifies the requirements covering the construction and operation of air inlets and outlets components including technical safety, ergonomic and hygienic features. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored. This European Standard is applicable to ventilation systems except those used in domestic kitchens. A method of verification of each requirement is also specified. Unless otherwise specified, the requirements of this standard need to be checked by way of inspection and/or measurement.

Details

ICS-code 97.040.99
Nederlandse titel Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 4: In- en uitlaten voor lucht; ontwerp en veiligheidseisen
Engelse titel Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 4: Air inlets and outlets; design and safety requirements
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen