Norm

NEN-EN 16282-7:2014 Ontw. en

Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 7: Installatie en gebruik van vaste brandbestrijdingsystemen

23,50

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 11
Commissie Europese en mondiale normalisatie klimaatbeheersing
Gepubliceerd op 01-10-2014
Taal Engels
This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas and restaurant areas. This European Standard is not applicable to domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard shall be checked by way of inspection and/or measurement.

Details

ICS-code 97.040.99
Nederlandse titel Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 7: Installatie en gebruik van vaste brandbestrijdingsystemen
Engelse titel Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen