Norm

NEN-EN 16282-7:2017 en

Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 7: Installatie en gebruik van vaste brandbestrijdingsystemen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 11
Commissie Europese en mondiale normalisatie klimaatbeheersing
Gepubliceerd op 01-08-2017
Taal Engels
NEN-EN 16282-7 specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement.

Details

ICS-code 97.040.99
Nederlandse titel Apparatuur voor bedrijfskeukens - Onderdelen voor de ventilatie van bedrijfskeukens - Deel 7: Installatie en gebruik van vaste brandbestrijdingsystemen
Engelse titel Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen