Norm

NEN-EN 1672-2:1994 Ontw. en

Machines voor voedselbereiding - Veiligheids- en hygiëne-eisen - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-04-1997
  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 30
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-11-1994
Taal Engels
This standard sets common hygiene requirements for machinery used in preparing and processing food for human, and where relevant animal consumption. It identifies the hazards which are relevant to the use of such food processing machinery and describes methods for the elimination or reduction of these hazards, and precautions and information necessary to permit the user to adopt safe hygiene practices. The standard applies to all food processing machines used for batch, continuous, open and closed processing using any kind of energy for motive power, heating or control and used in places of work. It does not include food processing machines used in domestic homes. It applies to all phases of the life of the machine, and its intended use including foreseeable misuse as interpreted in 3.12 of EN 292-1.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Veiligheids- en hygiëne-eisen - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machines - Safety and hygiene requirements - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 73/23/EEG, Laagspanningsrichtlijn

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen