Norm

NEN-EN 1672-2:1994 Ontw. en

Machines voor voedselbereiding - Veiligheids- en hygiëne-eisen - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-04-1997

29,64 35,86 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 0
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-11-1994
Taal Engels
Bevat algemene eisen voor hygiëne voor machines die worden gebruikt voor de bereiding en verwerking van voedingsmiddelen voor menselijke en, waar relevant, dierlijke consumptie, met als doel de kans op infectie, ziekte, besmetting of verwonding in verband met deze voedingsmiddelen weg te nemen of te minimaliseren. Er wordt aangegeven welke gevaren relevant zijn voor het gebruik van dergelijke machines voor de voedselbereiding, en er worden ontwerpmethoden beschreven, evenals informatie voor het gebruik, gericht op het wegnemen of verminderen van deze risico's. Deze norm behandelt geen risico's voor personeel met betrekking tot hygiëne, die samenhangen met gebruik van de machine, zoals het gebruik van reinigingsmiddelen, stoom e.d.; deze worden behandeld in prEN 1672-1:1994.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Veiligheids- en hygiëne-eisen - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machines - Safety and hygiene requirements - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen