Norm

NEN-EN 1672-2:1997 en

Machines voor voedselbereiding - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 04-05-2005

74,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 39
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-04-1997
Taal Engels
Specifies common hygiene requirements for machinery used in preparing and processing food for human and, where relevant, animal consumption to eliminate or minimise the risk in infection, illness, contagion or injury arising from this food. It identifies the hazards which are relevant to the use of such food processing machinery and describes design methods and information for use for the elimination or reduction of these risks.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
Vervangt
Vervangen door
Gewijzigd door
Normatieve verwijzingen
  • 73/23/EEG, Laagspanningsrichtlijn

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen