Norm

NEN-EN 1672-2:2005 nl

Machines voor voedselbereiding - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-04-2009

92,90

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 42
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-05-2005
Taal Nederlands
Dit document bevat algemene eisen voor hygiëne voor machines die worden gebruikt voor de bereiding en verwerking van voedingsmiddelen voor menselijke en, waar relevant, dierlijke consumptie, met als doel de kans op infectie, ziekte, besmetting of verwonding in verband met deze voedingsmiddelen weg te nemen of te minimaliseren. Er wordt aangegeven welke gevaren relevant zijn voor het gebruik van dergelijke machines voor de voedselbereiding, en er worden ontwerpmethoden beschreven, evenals informatie voor het gebruik, gericht op het wegnemen of verminderen van deze risico's.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
Vervangt
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/37/EG, Machines

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen