Norm

NEN-EN 1784:2002 Ontw. en

Voedingsmiddelen - Het aantonen van doorstraalde vette voedingsmiddelen - Gaschromatografisch onderzoek van koolwaterstoffen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 29-02-2004

23,85 28,86 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 21
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-11-2002
Taal Engels
This European Standard specifies a method for the identification of irradiation treatment of food which contains fat. It is based on the gas chromatographic (GC) detection of radiation-induced hydrocarbons (HC). The method has been succesfully tested in interlaboratory trials on raw chicken, pork and beef [1] to [4] as well as on Camembert, avocado, papaya and mango [5],[6]. Other studies demonstrate that the method is applicable to a wide range of foodstuffs.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Het aantonen van doorstraalde vette voedingsmiddelen - Gaschromatografisch onderzoek van koolwaterstoffen
Engelse titel Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic of hydrocarbons
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen