Norm

NEN-EN 1787:1995 Ontw. en

Voedingsmiddelen - Het aantonen van bestraalde cellulose-bevattende voedingsmiddelen - Methode met ESR-spectroscopie

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-01-1997

16,34 19,77 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 0
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-02-1995
Taal Engels
Specifies a method for the detection of foods containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the food. Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells and paprika powder.

Details

ICS-code 67.020
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Het aantonen van bestraalde cellulose-bevattende voedingsmiddelen - Methode met ESR-spectroscopie
Engelse titel Foodstuffs - Detection of irradiated food containing cellulose - Method by ESR spectroscopy

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen