Norm

NEN-EN-ISO 10504:2015 en

Zetmeelproducten - Bepaling van de samenstelling van glucosestroop, fructosestroop en gehydrogeneerde glucosestroop - Methode met hoge-druk vloeistofchromatografie

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 7
Commissie Zetmeel, derivaten en nevenproducten
Gepubliceerd op 01-08-2015
Taal Engels
NEN-EN-ISO 10504 describes a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for measuring the composition of dextrose solutions, glucose syrups, fructose-containing syrups, hydrogenated glucose syrups, sorbitol, mannitol and maltitol. The constituents are mainly glucose, maltose, maltotriose, fructose, sorbitol, mannitol, maltitol and malto-oligosaccharides. The use of a column packed with cation-exchange resin is essential.

Details

ICS-code 67.180.20
Nederlandse titel Zetmeelproducten - Bepaling van de samenstelling van glucosestroop, fructosestroop en gehydrogeneerde glucosestroop - Methode met hoge-druk vloeistofchromatografie
Engelse titel Starch derivatives - Determination of the composition of glucose syrups, fructose syrups and hydrogenated glucose syrups - Method using high-performance liquid chromatography
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen