Norm

NEN-EN-ISO 11816-2:2016 en

Melk en melkproducten - Bepaling van de alkalische fosfatase-activiteit - Deel 2: Fluorimetrische methode voor kaas

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-09-2016
Taal Engels
NEN-EN-ISO 11816-1 |IDF 155 specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP, EC 3.1.3.1) activity in cheese. This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7). The instrument can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/l).

Details

ICS-code 67.100.30
Nederlandse titel Melk en melkproducten - Bepaling van de alkalische fosfatase-activiteit - Deel 2: Fluorimetrische methode voor kaas
Engelse titel Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 2: Fluorimetric method for cheese
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen