Norm

NEN-EN-ISO 1211:2009 Ontw. en

Melk - Bepaling van het vetgehalte - Gravimetrische methode (Referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 18-06-2010

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 17
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-03-2009
Taal Engels
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality (see Note to 8). The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk chemically preserved and processed liquid milk. When greater accuracy is required for skimmed milk, for instance to establish the operating efficiency of cream separators, use the special method for skimmed products specified in ISO 7208.

Details

ICS-code 67.100.10
Nederlandse titel Melk - Bepaling van het vetgehalte - Gravimetrische methode (Referentiemethode)
Engelse titel Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen