Norm

NEN-EN-ISO 15302:2017 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het benzo[a]pyreen gehalte - Methode met hoge-prestatie vloeistofchromatografie met omgekeerde fase

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 9
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-05-2017
Taal Engels
NEN-EN-ISO 15302 specifies a method for the determination of benzo[a]pyrene in crude or refined edible oils and fats by reverse-phase high performance liquid chromatography (HPLC) using fluorimetric detection in the range 0,1 μg/kg to 50 μg/kg.Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het benzo[a]pyreen gehalte - Methode met hoge-prestatie vloeistofchromatografie met omgekeerde fase
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of benzo[a]pyrene - Reverse-phase high performance liquid chromatography method
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen