Norm

NEN-EN-ISO 16035:2005 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van laag kokende gehalogeneerde koolwaterstoffen in eetbare oliën

52,53 63,56 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 14
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-09-2005
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the determination of low-boiling halogenated hydrocarbons by means of static headspace gas chromatography. It is applicable to all edible fats and oils. The detection limit is 0,001 mg/kg.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van laag kokende gehalogeneerde koolwaterstoffen in eetbare oliën
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen