Norm

NEN-EN-ISO 1666:1994 en

Zetmeel - Bepaling van het vochtgehalte - Ovenmethoden

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-12-1997
  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 6
Commissie Zetmeel, derivaten en nevenproducten
Gepubliceerd op 01-10-1994
Taal Engels
Specifies two methods for the determination of moisture content in starch: the oven-drying method at 130 °C at atmospheric pressure (Method 1); the oven-drying method at 100 °C or 73 °C at reduced pressure (Method 2). These methods are applicable to native starches. For the majority of ordinary transactions concerning native starches the oven-drying method at 130 °C (Method 1) has proved satisfactory.

Details

ICS-code 67.180.20
Nederlandse titel Zetmeel - Bepaling van het vochtgehalte - Ovenmethoden
Engelse titel Starch - Determination of moisture content - Oven drying methods
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen