Norm

NEN-EN-ISO 20541:2008 en

Melk en melkproducten - Bepaling van het nitraatgehalte - Gebruikersmethode voor enzymatische reducering en moleculaire spectrometrie na Griess reactie

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-09-2008
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the determination of the nitrate content of milk and milk products by molecular-absorption spectrometry after Griess reaction (preceded by enzymatic reduction). The method is, in particular, applicable to whole, partly skimmed, skimmed and dried milk, hard, semi-hard and soft cheeses, processed cheese, whey cheese, caseins, caseinates, dried whey and milk protein concentrates. The method can be used at contents corresponding to a measured concentration in the sample solution (with blank subtracted) of more than 0,2 mg/l.

Details

ICS-code 67.100.01
Nederlandse titel Melk en melkproducten - Bepaling van het nitraatgehalte - Gebruikersmethode voor enzymatische reducering en moleculaire spectrometrie na Griess reactie
Engelse titel Milk and milk products - Determination of nitrate content - Method by enzymatic reduction and molecular-absorption spectrometry after Griess reaction
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen