Norm

NEN-EN-ISO 20976-1:2019 en

Microbiologie van de voedselketen - Eisen en richtlijnen voor het uitvoeren van challengetesten voor voedsel- en diervoederproducten - Deel 1: Challengetesten voor het onderzoek naar de groeipotentie, lag-tijd en maximale groeisnelheid

125,90 152,34 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 28
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-05-2019
Taal Engels
NEN-EN-ISO 20976-1 specifies protocols for conducting microbiological challenge tests for growth studies on vegetative and spore-forming bacteria in raw materials and intermediate or end products. The use of this document can be extended to yeasts that do not form mycelium.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Eisen en richtlijnen voor het uitvoeren van challengetesten voor voedsel- en diervoederproducten - Deel 1: Challengetesten voor het onderzoek naar de groeipotentie, lag-tijd en maximale groeisnelheid
Engelse titel Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 1: Challenge tests to study growth potential, lag time and maximum growth rate

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen