Norm

NEN-EN-ISO 21872-1:2017 en

Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de bepaling van Vibrio spp. - Deel 1: Detectie van potentiële enteropathogene Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae en Vibrio vulnificus

124,99

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 33
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-07-2017
Taal Engels
NEN-EN-ISO 21872-1 specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus. It is applicable to the following: - products intended for human consumption and the feeding of animals; - environmental samples in the area of food production and food handling.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de bepaling van Vibrio spp. - Deel 1: Detectie van potentiële enteropathogene Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae en Vibrio vulnificus
Engelse titel Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus
Vervangt
Normatieve verwijzingen
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen