Norm

NEN-EN-ISO 23275-1:2008 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Cacaoboter-equivalenten in cacaoboter en pure chocolade - Deel 1: Bepaling van de aanwezigheid van cacaoboter-equivalenten

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 12
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-12-2008
Taal Engels
This part of ISO 23275 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter (CB) and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography (HR-GC) of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis. The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

Details

ICS-code 67.190
67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Cacaoboter-equivalenten in cacaoboter en pure chocolade - Deel 1: Bepaling van de aanwezigheid van cacaoboter-equivalenten
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen