Norm

NEN-EN-ISO 23275-2:2008 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Cacaoboter-equivalenten in cacaoboter en pure chocolade - Deel 2: Kwantificering van cacaoboter-equivalenten

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-12-2008
Taal Engels
This part of ISO 23275 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter (CB) and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of riacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least-squares regression analysis.

Details

ICS-code 67.190
67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Cacaoboter-equivalenten in cacaoboter en pure chocolade - Deel 2: Kwantificering van cacaoboter-equivalenten
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen