Norm

NEN-EN-ISO 27107:2010 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het peroxidegetal - Pot entiometrische eindpuntbepaling

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 10
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-04-2010
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the potentiometric end-point determination of the peroxide value, in milliequivalents of active oxygen per kilogram, of animal and vegetable fats and oils. The method is applicable to all animal and vegetable fats and oils, fatty acids and their mixtures with peroxide values from 0 meq to 30 meq of active oxygen per kilogram. It is also applicable to margarines and fat spreads with varying water content. The method is not applicable to milk fats or lecithins.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het peroxidegetal - Pot entiometrische eindpuntbepaling
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Potentiometric end-point determination
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen