Norm

NEN-EN-ISO 27971:2006 Ontw. en

Granen en graanproducten - Tarwe (Triticum aestivum L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek

  • Deze norm is ingetrokken sinds 03-06-2008

44,69

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 52
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-09-2006
Taal Engels
This document specifies a method of using an alveograph to determine the rheological properties of different types of dough obtained from "soft" to "hard" wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory test milling. It describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: Stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm (see Clause 7) Stage 2: the milling process itself, including the break system involving three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products (see Clause 8)

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Granen en graanproducten - Tarwe (Triticum aestivum L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek
Engelse titel Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveographic properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and testmilling methodology
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen