Norm

NEN-EN-ISO 27971:2008 en

Granen en graanproducten - Tarwe (L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek

  • Deze norm is ingetrokken sinds 30-06-2015

161,21

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 52
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-06-2008
Taal Engels
This International Standard specifies a method of using an alveograph to determine the rheological properties of different types of dough obtained from "soft" to "hard" wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory test milling. It describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: Stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm (see Clause 7); Stage 2: the milling process itself, including the break system involving three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products (see Clause 8).

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Granen en graanproducten - Tarwe (L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek
Engelse titel Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivumL.) - Determination of alveographic properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen