Norm

NEN-EN-ISO 27971:2015 en

Granen en graanproducten - Tarwe (L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek

161,21

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 65
Gepubliceerd op 01-06-2015
Taal Engels
NEN-EN-ISO 27971 specifies a method of determining, using an alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling. It describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: - stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm. - stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Granen en graanproducten - Tarwe (L.) - Bepaling van de alveographische eigenschappen van deeg bij constante hydratatie van commercieel meel of proefmeel bij een proefmaaltechniek
Engelse titel Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen