Norm

NEN-EN-ISO 29822:2014 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Isomere diacylglycerolen - Bepaling van de relatieve hoeveelheid van 1,2 en 1,3-diacylglycerol

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 8
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-04-2014
Taal Engels
NEN-EN-ISO 29822 specifies the determination of the degree of isomerization of diacylglycerols in vegetable fats and oils. 1,2-Diacylglycerols are transformed to the more stable 1,3-isomers during storage or due to acidic catalysed reaction. The mass fraction of 1,2-diacylglycerols can be used as a quality criterion for vegetable fats and oils.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Isomere diacylglycerolen - Bepaling van de relatieve hoeveelheid van 1,2 en 1,3-diacylglycerol
Engelse titel Vegetable fats and oils - Isomeric diacylglycerols - Determination of relative amounts of 1,2- and 1,3-diacylglycerols
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen