Norm

NEN-EN-ISO 3596-1:2000 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het gehalte aan onverzeepbare bestanddelen - Deel 1: Methode met gebruik van diëthyletherextractie (referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-09-2001

31,57

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 7
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-04-2000
Taal Engels

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het gehalte aan onverzeepbare bestanddelen - Deel 1: Methode met gebruik van diëthyletherextractie (referentiemethode)
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Part 1: Method using diethyl ether extraction (Reference method)
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen