Norm

NEN-EN-ISO 3657:2003 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het verzepingsgetal

  • Deze norm is ingetrokken sinds 22-07-2013

31,57

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 6
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-08-2003
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats. If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het verzepingsgetal
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value
Vervangt
Wordt vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen