Norm

NEN-EN-ISO 3727:1995 en

Boter - Bepaling van de gehalten aan water, vetvrije droge stof en vet van dezelfde analyseportie (Referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-01-2002

31,57

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 3
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-08-1995
Taal Engels
Depending on the content to be estimated the method described uses three different steps for determination, i.e. drying of a known mass of butter at 102 +/- 2 degrees centigrade and weighing to determination the loss of mass, extraction of the fat from the dried butter with extraction of the fat from the dried butter with light petroleum or n-hexane and weighing of the residue, and calculation of the fat content by difference.

Details

ICS-code 67.100.20
Nederlandse titel Boter - Bepaling van de gehalten aan water, vetvrije droge stof en vet van dezelfde analyseportie (Referentiemethode)
Engelse titel Butter - Determination of water, solids-non-fat and fat contents on the same test portion (Reference method)
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen