Norm

NEN-EN-ISO 662:2000 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het gehalte aan vocht en vluchtige bestanddelen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 04-05-2016

48,19

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 7
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-12-2000
Taal Engels
Specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances should lauric oils be analysed by this method.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het gehalte aan vocht en vluchtige bestanddelen
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen