Norm

NEN-EN-ISO 662:2016 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het water en vluchtige bestanddelen gehalte

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 7
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-05-2016
Taal Engels
NEN-EN-ISO 662 specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; - method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method. Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het water en vluchtige bestanddelen gehalte
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen