Norm

NEN-EN-ISO 6647-1:2005 Ontw. en

Rijst - Bepaling van het amylosegehalte - Deel 1: Referentiemethode

  • Deze norm is ingetrokken sinds 19-09-2007

23,85 28,86 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 11
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-10-2005
Taal Engels
This part of ISO 6647 specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. This part of ISO 6647 can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Rijst - Bepaling van het amylosegehalte - Deel 1: Referentiemethode
Engelse titel Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen