Norm

NEN-EN-ISO 6886:2008 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 29-03-2016

79,70

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 13
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-12-2008
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen