Norm

NEN-EN-ISO 6886:2016 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-03-2016
Taal Engels
NEN-EN-ISO 6886 specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de oxidatiestabiliteit (versnelde oxidatietest)
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen