Norm

NEN-EN-ISO 6887-2:2002 Ontw. en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onder zoek - Deel 2: Specifieke werkwijze voor vlees en vleesproducten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 10-09-2003

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 21
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-02-2002
Taal Engels
This standard only describes methods of preparation that are applicable to several microorganisms simultaneously. It excludes the preparations that only apply to the detection and/or enumeration of a single microorganism where the method of preparation is described in the standard concerning that microorganism. It is applicable to the following fresh, raw and processed meats and poultry: - refrigerated or frozen;- cured or fermented;- minced or comminuted;- delicatessen meats;- pre-cooked meals or poultry based meals;- dried and smoked meats at various degrees of dehydration;- concentrated meat extracts.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onder zoek - Deel 2: Specifieke werkwijze voor vlees en vleesproducten
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen