Norm

NEN-EN-ISO 6887-3:2002 Ontw. en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor vis en visproducten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 11-09-2003

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 15
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-02-2002
Taal Engels
Only describes methods of preparation that are applicable to several microorganisms simultaneously.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor vis en visproducten
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen