Norm

NEN-EN-ISO 6887-3:2017 en

Microbiologie van de voedselketen - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor de bereiding van vis en visproducten

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 16
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-04-2017
Taal Engels
NEN-EN-ISO 6887-3 specifies rules for the preparation of fish and fishery product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination. This document includes special procedures for sampling raw molluscs, tunicates and echinoderms from primary production areas.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor de bereiding van vis en visproducten
Engelse titel Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen