Norm

NEN-EN-ISO 6887-4:2002 Ontw. en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 4: Specifieke werkwijze voor producten anders dan melk en melkproducten, vlees en vleesproducten en vis en visproducten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 11-09-2003

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 17
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-02-2002
Taal Engels
This standard only describes methods of preparation that are applicable to several microorganisms simultaneously. It excludes the preparations that only apply to the detection and/or enumeration of a single microorganism where the methods of preparation are described in the standard concerning that microorganism. It is applicable to the following products: - general case for acid products (8.2);- foods with a high fat content, excluding margarine and spreads (8.3);- flours, whole cereal grains, cereal by-products, animal feeds and cattle cake (9.1);- very hard products e.g. cassava (9.2);- gelatine (9.3);- margarine and spreads (9.4);- dehydrated products and freeze dried products (except dairy products and egg products) (9.5);- egg and egg products (9.6);- constitutive microorganisms products (9.7).

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 4: Specifieke werkwijze voor producten anders dan melk en melkproducten, vlees en vleesproducten en vis en visproducten
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products and fish and fishery products
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen