Norm

NEN-EN-ISO 6887-5:2008 Ontw. en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 5: Specifieke werkwijze voor het bereiden van melk en melkproducten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 27-08-2010

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 18
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-11-2008
Taal Engels
This part of ISO 6887 specifies rules for the preparation of milk and milk product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the method described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. This part of ISO 6887 only describes methods of preparation that are applicable to several microorganisms simultaneously. It excludes the preparations that only apply to the detection and/or enumeration of a single microorganism where the method of preparation is described in the relevant International Standard concerning that microorganism. This part of ISO 6887 is applicable to the following products: - milk and liquid milk products; - dried milk products; - cheese; - caseine and caseinate; - butter; - ice-cream; - custard, dessert and sweet cream. - fermented milk and sour cream; - milk base infant foods.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 5: Specifieke werkwijze voor het bereiden van melk en melkproducten
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen