Norm

NEN-EN-ISO 6887-5:2010 en

Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 5: Specifieke werkwijze voor het bereiden van melk en melkproducten

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 13
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-08-2010
Taal Engels
This part of ISO 6887 specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. This part of ISO 6887 excludes preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards. This part of ISO 6887 is applicable to: a) milk and liquid milk products; b) dried milk products; c) cheese; d) casein and caseinates; e) butter; f) ice-cream; g) custard, desserts and sweet cream; h) fermented milk and sour cream; i) milk-based infant foods

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 5: Specifieke werkwijze voor het bereiden van melk en melkproducten
Engelse titel Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen