Norm

NEN-EN-ISO 8442-5:1999 Ontw. en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Bestek en tafelzilver - Deel 5: Specificatie van de scherpte en beproeving van de slijtvastheid van het snijvlak van bestek

  • Deze norm is ingetrokken sinds 04-01-2005

25,62

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 15
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-09-1999
Taal Engels
Specifies the sharpness and edge retention of knives which are produced for professional and domestic use in the preparation of food of all kinds, specifically those knives intended for hand use.

Details

ICS-code 67.250
97.040.60
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Bestek en tafelzilver - Deel 5: Specificatie van de scherpte en beproeving van de slijtvastheid van het snijvlak van bestek
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen