Norm

NEN-EN-ISO 8534:2017 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het watergehalte - Methode volgens Karl Fischer (pyridine vrij)

52,53

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 10
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-02-2017
Taal Engels
NEN-EN-ISO 8534 specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van het watergehalte - Methode volgens Karl Fischer (pyridine vrij)
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free)
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen