Norm

NEN-EN-ISO 9233-2:2018 en

Kaas, kaaskorst en smeltkaas - Bepaling van het natamycine gehalte - Deel 2: Gebruiksmethode van hoge druk vloeistofchromatografie voor kaas, kaaskorst en smeltkaas

53,43 64,65 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 12
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-05-2018
Taal Engels
NEN-EN-ISO 9233-2 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.

Details

ICS-code 67.100.30
Nederlandse titel Kaas, kaaskorst en smeltkaas - Bepaling van het natamycine gehalte - Deel 2: Gebruiksmethode van hoge druk vloeistofchromatografie voor kaas, kaaskorst en smeltkaas
Engelse titel Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen