Norm

NEN-EN-ISO 9936:2016 en

Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het tocoferol en tocotrienol gehalte - Methode met hoge-prestatie vloeistofchromatografie

79,70

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 16
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-04-2016
Taal Engels
NEN-EN-ISO 9936 specifies a method for the determination of the contents of free α-, β-,  ? -, and δ-tocopherols and tocotrienols (referred to jointly as tocols) in animal and vegetable fats and oils (referred to hereinafter as fats) by high-performance liquid chromatography (HPLC). For products containing tocopherol or tocotrienol esters, it is necessary to carry out a preliminary saponification. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het tocoferol en tocotrienol gehalte - Methode met hoge-prestatie vloeistofchromatografie
Engelse titel Animal and vegetable fats and oils - Determination of tocopherol and tocotrienol contents by high-performance liquid chromatography
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen