Norm

NEN-ISO 11866-1:1997 en

Melk en melkproducten - Bepaling van het gehalte aan Escherichia coli - Deel 1: Bepaling van het meest waarschijnlijke aantal

  • Deze norm is ingetrokken sinds 07-12-2005

48,19

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 11
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-03-1997
Taal Engels
Specifies a method for the enumeration of presumptive Escherichia coli by means of the culture technique involving a liquid medium, and calculation of the number of presumptive Escherichia coli per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) technique after incubation at 37°C then incubation at 44°C. The method is applicable to: - milk, liquid milk products; - dried milk, dried sweet whey, dried buttermilk, lactose; - acid casein, lactic casein and rennet casein; - caseinate and dried acid whey; - cheese and processed cheese; - butter; - frozen milk products )including edible ices); - Custard, desserts and cream.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Melk en melkproducten - Bepaling van het gehalte aan Escherichia coli - Deel 1: Bepaling van het meest waarschijnlijke aantal
Engelse titel Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia Coli - Part 1: Most probable number technique
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen