Norm

NEN-ISO 1841:1992 nl

Vlees en vleesprodukten - Bepaling van het chloridegehalte (referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-08-1996
  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 3
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-07-1992
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft de referentiemethode voor de bepaling van het chloridegehalte van vlees en vleesproducten. Wijzigingen t.o.v. NEN 3447: a) de weegnauwkeurigheid van de inweeg is 1 mg, in NEN 3447 was dat 10 mg; b) de berekeningsformule is gewijzigd.

Details

ICS-code 67.120.10
Nederlandse titel Vlees en vleesprodukten - Bepaling van het chloridegehalte (referentiemethode)
Engelse titel Meat and meat products - Determination of chloride content (reference method)
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen