Norm

NEN-ISO 2917:1992 nl

Vlees en vleesprodukten - Bepaling van pH (referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-02-2000

43,09

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 3
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-10-1992
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft de referentiemethode voor de bepaling van de pH van vlees en vleesproducten. Twee werkwijzen worden beschreven: in hoofdstuk 8 wordt de werkwijze beschreven voor producten die kunnen worden gehomogeniseerd, en in hoofdstuk 9 de werkwijze voor producten die niet kunnen worden gehomogeniseerd, voor het doel van het onderzoek.

Details

ICS-code 67.120.10
Nederlandse titel Vlees en vleesprodukten - Bepaling van pH (referentiemethode)
Engelse titel Meat and meat products - Measurement of pH (reference method)
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen