Norm

NEN-ISO 5530-1:1998 en

Tarwebloem - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 1: Bepaling van de waterabsorptie en rheologische eigenschappen met een farinograaf

  • Deze norm is ingetrokken sinds 15-05-2013

73,12

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 14
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-01-1998
Taal Engels
Specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them. The method is applicable to flour from wheat (Triticum aestivum L.).

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Tarwebloem - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 1: Bepaling van de waterabsorptie en rheologische eigenschappen met een farinograaf
Engelse titel Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen