Norm

NEN-ISO 5530-4:2002 en

Tarwebloem (Triticum aestivum L.) - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 4: Bepaling van de rheologische eigenschappen met een alveograaf

  • Deze norm is ingetrokken sinds 03-06-2008

98,05

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 25
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-10-2002
Taal Engels
This part of ISO 5530 specifies a method, using an alveograph, for determining certain rheological properties of doughs obtained from "soft" or "hard" wheat flours (Triticum aestivum L.).

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Tarwebloem (Triticum aestivum L.) - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 4: Bepaling van de rheologische eigenschappen met een alveograaf
Engelse titel Wheat flour (Triticum aestivum L.) - Physical characteristics of doughs - Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen