Norm

NEN-ISO 5765-2:2002 en

Melkpoeder, poedervormige ijsmixen en smeltkaas - Bepaling van het lactosegehalte - Deel 2: Enzymatische bepaling van het galactosedeel van de lactose

73,12

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 14
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-11-2002
Taal Engels
This part of ISO 5765/IDF 79 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.

Details

ICS-code 67.100.10
67.100.30
67.100.40
Nederlandse titel Melkpoeder, poedervormige ijsmixen en smeltkaas - Bepaling van het lactosegehalte - Deel 2: Enzymatische bepaling van het galactosedeel van de lactose
Engelse titel Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen